Larvateatteri

Uutiskirje

Puukko-Jussit

Facebook Instagram

Larvateatteri on lapualainen rekisteröity teatteriyhdistys, joka on perustettu tuottamaan teatteriesityksiä mm. kauniissa Luhurikan lavan yhteyteen rakennetussa upeassa kesäteatterissa.

Larvateatterin esiintyjissä on mukana pitkän linjan harrastajia, jotka ovat toimineet aikaisemmin Lapuan Harrastajanäyttelijöiden riveissä ja olleet mukana suurissa produktioissa mm. Hourunkosken kesäteatterissa. Olemme saaneet Larvateatterin riveihin myös uusia, hyviä ja innokkaita näyttelijöitä mukaan.

Larvateatterin tavoitteena on olla kiinnostava vaihtoehto maakunnan laajassa kesäteatteritarjonnassa. Haluamme panostaa laadukkaaseen toimintaan ja luoda elämyksiä sekä katsojille että harrastajille. Larvateatteri tekee yhteistyötä paikkakunnan ja maakunnan muiden eri alojen harrastajien kanssa, ei yksinomaan teatteriharrastajien kanssa. Teatteri on valmis tekemään yhteistyötä myös ammattiteatterilaisten ja ammattiteatterin kanssa. Larvateatterin toimintaan voi osallistua jokainen, joka on kiinnostunut teatterin tekemisestä.

Tule mukaan Larvateatterin toimintaan!

PP